STN EN 80601-2-30: 2011 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-30 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti neinvazívnych automatických tonometrov - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 80601-2-30: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 80601-2-30 z júna 2011 a STN EN 60601-2-30 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-30 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 9. 2013
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy