STN ISO 11476: 2011 (50 0424), Papier a lepenka. Stanovenie jasnosti podľa CIE, C/2° (podmienky vnútorného osvetlenia). - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11476: 2010