STN EN 14961-2: 2011 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 2 Drevné palety na nepriemyselné používanie - Stacho, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-2: 2011
Spracovateľ: Dušan Stacho. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy