STN EN 14961-3: 2011 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 3 Drevné brikety na nepriemyselné používanie - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-3: 2011