STN EN 14961-4: 2011 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 4 Drevné štiepky na nepriemyselné používanie - Hlúbiková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-4: 2011