STN EN 14961-4: 2011 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 4 Drevné štiepky na nepriemyselné používanie - Hlúbiková, Stanislava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-4: 2011
Spracovateľ: Stanislava Hlúbiková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy