STN EN ISO 1518-1: 2011 (67 3071), Náterové látky. Určovanie odolnosti proti poškrabaniu Časť 1 Metóda s konštantnou záťažou (ISO 1518-1: 2011) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1518-1: 2011