STN EN ISO 1518-1: 2011 (67 3071), Náterové látky. Určovanie odolnosti proti poškrabaniu Časť 1 Metóda s konštantnou záťažou (ISO 1518-1: 2011) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1518-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1518 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Techická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy