STN EN 413-1: 2011 (72 2119), Cement do mált na murovanie a omietky Časť 1 Zloženie, požiadavky a kritériá zhody - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 413-1: 2011