STN EN 459-3: 2011 (72 2200), Stavebné vápno Časť 3 Preukazovanie zhody - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 459-3: 2011