STN EN 459-3: 2011 (72 2200), Stavebné vápno Časť 3 Preukazovanie zhody - Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 459-3: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 459-3 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy