STN EN 772-1: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 1 Stanovenie pevnosti v tlaku - Gilányi, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-1: 2010