STN EN 772-1: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 1 Stanovenie pevnosti v tlaku - Gilányi, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 772-1 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Gilányi. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy