STN EN 1627: 2011 (74 6173), Dvere, okná, závesné steny, mreže a uzávery. Odolnosť proti vlámaniu. Požiadavky a triedenie. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1627: 2011
Táto norma nahrádza STN P ENV 1627 z februára 2001 a spolu s STN EN 1630, STN EN 1628 a STN EN 1629, všetky z decembra 2011, nahrádza STN 74 7731 z 1. marca 1991 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy