STN EN 1628: 2011 (74 6174), Dvere, okná, závesné steny, mreže a uzávery. Odolnosť proti vlámaniu. Skúšobná metóda na určenie odolnosti pri statickom zaťažení. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1628: 2011
Táto norma nahrádza STN P ENV 1628 z februára 2001 a spolu s STN EN 1627, STN EN 1629 a STN EN 1630, všetky z decembra 2011, nahrádza STN 74 7731 z 1. marca 1991 v celom rozsahu
Spracovateľ: jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy