STN EN 544: 2011 (74 7801), Asfaltové šindle s minerálnou a/alebo syntetickou vložkou. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 544: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 544 z februára 2007 v celom rozsahu. STN EN 544 z februára 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 4. 2012
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Dátum účinnosti opravy normy? máj 2013
Keywords: normy