STN EN ISO 5667-13: 2011 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 13 Pokyny na odber vzoriek kalov (ISO 5667-13: 2011) - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-13: 2011