STN EN ISO 5667-13: 2011 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 13 Pokyny na odber vzoriek kalov (ISO 5667-13: 2011) - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-13: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 5667-13 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy