STN EN 300 753 V1.2.1: 2011 (87 0753), Navrhovanie zariadení (EE). Akustický hluk emitovaný telekomunikačnými zariadeniami. - Kováčik, Milan; Legíň, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 753: 2009 V1.2.1