STN EN 300 753 V1.2.1: 2011 (87 0753), Navrhovanie zariadení (EE). Akustický hluk emitovaný telekomunikačnými zariadeniami. - Kováčik, Milan; Legíň, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 753: 2009 V1.2.1
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 300 753 V1.2.1 z januára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Kováčik, Milan Legíň, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy