STN EN 1366-10: 2011 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 10 Dymové klapky - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 1366-10: 2011