STN EN 1366-10: 2011 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 10 Dymové klapky - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 1366-10: 2011
Spracovateľ: Štefan Rástocký. technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy