STN EN 13869 + A1: 2011 (94 5202), Zapaľovače. Zapaľovače s detskou poistkou. Požiadavky na bezpečnosť a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Chnapko, Rudolf; Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13869: 2002 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13869 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Štefan Sulík. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 13869 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy