STN EN 60838-1/A2: 2011 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60838-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60838-1: 2004/A2: 2011