STN EN 60838-1/A2: 2011 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60838-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60838-1: 2004/A2: 2011
Sparcovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy