STN EN 12952-4: 2012 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 4 Prevádzkové výpočty pravdepodobného času životnosti kotla - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-4: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12952-4 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy