STN EN 62271-206: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 206 Systém indikácie prítomnosti napätia pre menovité napätia nad 1 kV až do 52 kV vrátane - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-206: 2011