STN EN 62271-206: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 206 Systém indikácie prítomnosti napätia pre menovité napätia nad 1 kV až do 52 kV vrátane - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-206: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62271-206 z decembra 2011 a STN EN 61958 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 61958 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 3. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy