STN EN 61029-2-12: 2012 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-12 Osobitné požiadavky na závitorezné stroje - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-12: 2011
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 62841-3-12 z augusta 2020 v celom rozsahu. Používať sa môže do 21. 6. 2023
Keywords: normy