STN EN 50556: 2012 (36 5601), Systémy cestnej dopravnej signalizácie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50556: 2011
Táto norma nahrádza STN 36 5601 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN 36 5601 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 2. 1. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy