STN EN 14034-3 + A1: 2012 (38 9684), Stanovenie vlastností zvíreného prachu pri výbuchu Časť 3 Stanovenie dolnej medze výbušnosti DMV zvíreného prachu (Konsolidovaný text) - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14034-3: 2006 + A1: 2011