STN EN 14034-3 + A1: 2012 (38 9684), Stanovenie vlastností zvíreného prachu pri výbuchu Časť 3 Stanovenie dolnej medze výbušnosti DMV zvíreného prachu (Konsolidovaný text) - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14034-3: 2006 + A1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14034-3 + A1 z augusta 2011 a STN EN 14034-3 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy