STN EN ISO 1519: 2012 (67 3079), Náterové látky. Ohybová skúška na valcovitom tŕni (ISO 1519: 2011). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1519: 2011