STN EN 1089-3: 2012 (69 0015), Prepravné fľaše na plyny. Označovanie fliaš (okrem LPG) Časť 3 Farebné označovanie - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1089-3: 2011