STN EN 1089-3: 2012 (69 0015), Prepravné fľaše na plyny. Označovanie fliaš (okrem LPG) Časť 3 Farebné označovanie - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1089-3: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1089-3 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy