STN EN 13791: 2012 (73 2012), Stanovenie pevnosti betónu v tlaku v konštrukciách a v betónových prefabrikátoch. - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13791: 2007