STN EN 13791: 2012 (73 2012), Stanovenie pevnosti betónu v tlaku v konštrukciách a v betónových prefabrikátoch. - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13791: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13791 z júna 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 13791 z novembra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy