STN ISO 14005: 2012 (83 9005), Systémy environmentálneho manažérstva. Pokyny na fázovú implementáciu systému environmentálneho manažérstva vrátane použitia hodnotenia environmentálneho správania. - Ploszek, Artuš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14005: 2010
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy