STN EN 71-1: 2012 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2011