STN EN 71-1: 2012 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 71-1 + A14 z júla 2011 v celom rozsahu a ruší anglickú verziu STN EN 71-1 zo septembra 2011
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Norma je nahradená normou STN EN 71-1 + A2 z júna 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy