STN EN 60601-2-33: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-33 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti prístrojov magnetickej rezonancie na zdravotnícku diagnostiku - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-33: 2010
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-33 z júna 2011 a STN EN 60601-2-33 zo septembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-33 zo septembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Technické informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty