STN EN 13480-8/A1: 2012 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Doplnkové požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 13480-8: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-8: 2007/A1: 2011
Keywords: normy