STN EN 60127-1/A1: 2012 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 1 Definície miniatúrnych poistiek a všeobecné požiadavky na miniatúrne tavné vložky. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60127-1: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-1: 2006/A1: 2011