STN EN 60127-1/A1: 2012 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 1 Definície miniatúrnych poistiek a všeobecné požiadavky na miniatúrne tavné vložky. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60127-1: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-1: 2006/A1: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy