STN EN 61347-1/A1: 2012 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 61347-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-1: 2008/A1: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy