STN EN 62115/A2: 2012 (36 1338), Elektrické hračky. Bezpečnosť. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 62115: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 62115: 2005/A2: 2011