STN EN 62115/A2: 2012 (36 1338), Elektrické hračky. Bezpečnosť. Zmena A2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 62115: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 62115: 2005/A2: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy