STN EN ISO 6887-4/A1: 2012 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 4 Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003/Amd 1: 2011) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6887-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6887-4: 2003/A1: 2011