STN EN ISO 6887-4/A1: 2012 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 4 Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003/Amd 1: 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6887-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6887-4: 2003/A1: 2011
        Saved in:
      
    
                  | Format: | Norma | 
|---|---|
| Language: | Slovak English | 
| Published: | Bratislava :
        
      Slovenský ústav technickej normalizácie,    
    
      2012. | 
| Subjects: | |
| Physical Description: | 8 s. | 
| Tags: | Add Tag 
      No Tags, Be the first to tag this record!
   | 
Titul je dostupný aj v ... 
 
Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
                     
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
On Reserve - Ask at Circulation Desk konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Due Date | Barcode Call Number | Location | Description Sort | Notes | 
|---|---|---|---|---|---|
| Normy-prez. | B228097 STN EN ISO 6887-4/A1 | Stredisko VTI Pribinova 1 |