STN EN 12952-6: 2012 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 6 Kontrola pri výrobe, dokumentácia a označovanie tlakových častí kotla - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-6: 2011